boldogok, akik sírásukkal fel tudják szakítani szemhéjukat.
boldogok, akik reggel friss kávét isznak,
boldogok a szobanövények.
boldogok, akik liftben szeretkeznek,
boldogok, akik a gyomorfekélytől félnek,
boldogok, akik az őszi fákkal újra meg újra meghalnak,
akik egy másik emberben laknak.
boldogok a falevelek.