Félfeltámadás
Valahol skizoid,
félig feltámadt Lázárok sétálnak,
kiknek senki nem mondta egy szóval sem,
hogy keljenek fel és járjanak,
hanem a mocskos, oszló lábak maguktól
indultak mozgásnak újra,
miután a halál egyszer már rendre utasította őket.
Nincs már hatóság,
ami megállítsa őket és döntsön élet és halál
mibenlétéről, a határok réges-rég
összemosódtak a groteszk vérfoltok között.
Bomlásnak indult izmok kapaszkodnak
görcsösen az életbe, mi igyekszik
lerázni magáról
a másik világból
visszapofátlankodó, féktelen
parazitákat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.