Ördögi kör négy sarkában szabadságom keresem
Szűkül a tér öl az idő, megtagad az értelem
Senki sem vár sokkal jobbat sehol sincsen kegyelem
Az emberi szó egyre halkabb , számító a szerelem
Üres keretekbe rekedt érték nélküli sorok
Az élet értelmét tagadó átkínlódott, múlt korok
Halandóként emberek közt néhány percnyi boldogság…
…Mindössze a nekem jutó e-világi vigaszság