az ablak teljesen nyitva
ömlik be némi napfény a függönyt félig elhuztam
ütemesen ring be a hajnali szellő
érdekes érzés
rövidnadrágban ülök a konyhaszéken és térd alatt érzem csak
ha becsap a huzat
fáznom kéne
de csak azt az időnkénti érintést tapasztalom bokától térdig
a hidegfronttól van
elhatalmasodott az országon
a hidegfront jelen is marad egész hétvégén
azt mondják