Csak a halálunk érdekes
Amíg élsz és vagy természetes
Csak a halálunk érdekes
Vízbe fúlsz, megesz lassan a rák
Sírodon nyílik a virág
Éhen halsz, mindenki szégyene
S az éter hangoddal tele
Kezeid közt elsül a fegyver
Pénz dől a lemezeiddel
Fenn lengsz a kötélen, rögtön más
Lesz hozzád a viszonyulás
Kattognak a vonatkerekek
fölötted. Mindjárt remekek
a verseid; megfeszíttetel
Harmadnap Istenné leszel
Így tudatosul a veszteség
Pardon, az élet véget ér!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.