Slágertermékek a szalagon.
Tarkójukon billog: méjd in Göncia.
Fröccsöntött arcuk csak azt idézi,
ahogy a tervezőik káromkodva
szervírozták a vasárnapi ebédet.
Le is járt titkaik szavatossága.
Elpazarolják az ünnepet
szériahibás darabkáik illesztgetésével.
Befutott szoláriumokban tudatlanul:
(apró betűvel áll) felhólyagosodnak.
Temetésük is giccses, mint életük volt.