Fizetek fõúr! Volt egy feketém
„Főúr fizetek-volt egy feketém”
Múlnak a percek és telnek az órák
Mindenki végzi a kiszabott dolgát
Van aki tanít és van aki betör
Van akit bántanak, van aki gyötör
Múlnak a napok és telnek a hetek
Valahol a sarkon les a végzeted
Lehet, hogy túl éled azt akit szeretsz
Sírjára rossz pénzért virágot vehetsz.
Múlnak a hónapok, telnek az évszakok
A nyarakat feleded a friss tavaszt szomjazod
Télen a hó már nem okoz örömet
De látod az őszben viruló színeket
Múlnak az évek és telnek a tizedek
„Volt egy feketém - főúr fizetek!”
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.