Züllött ember balladája
Mondjátokhogybolond vagyok!
Százforintértmindentadok!
Talánnemisérdekeltek
Ördögvigyenbenneteket!
Nemkerültemelamelót
Desohasemsemmimsevót
Kicseszettazéletvelem
Ezérkellettlezüllenem
Holittlakomholottlakom
Aluljáróazotthonom
Ennélrosszabbúgysemlehet
Leszaromazéletemet
Százforintkétkisfröccsára
Nemtudommijönutánna
Százforintértannyitadok
Nemérannyitavagyonod!
Ennyipénzérthaakarod
Afélvesémmegkaphatod
Holnapramégottatüdőm
Utánnamegazagyvelőm
Hakérdezedszégyenleme
Aválaszom,mértkellene?
Sosemcsaltamnemisloptam
Nyomorombanmagyamvoltam
Hogyhaegyszermajdmeghalok
Virágotmajdnehozzatok!
Igyatokmegegyüveggel
Szar az élet! Fel a fejjel!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.