Attól én még...
Attól én még ember vagyok,
hogy vannak verseim,
amik a valós élet lenyomatát őrzik,
nemcsak magamnak.
Attól én még ember vagyok,
hogy csak irogatok,
és mint tenger hullámzása
lelkem boldogsága,
mit magamból kiírok.
Attól én még ember vagyok,
hogy gondolataim szülte versem
nem rontja helyzetem, csak irogatok.
Bennem laknak, elmennek,
de hazatérnek.
Attól én még ember vagyok,
még ha elképzelt álmaimba
bele is rondít a valóság,
hiszen ez "szívügyem".
Attól én még ember vagyok,
mert egy szerelmes ember lelke
tárol annyi gyönyört,
mint mikor a csapongó képzeletem
ráborul a szavakra.
Attól én még ember vagyok,
még ha csak egy érzelmi kelepce
mondja meg, hogy tényleg enyém lehet-e?
Én nem is ragyogok,
csak halványan pislogok.
Attól én még ember maradok!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.