Ima Nestlé-kakaóval
Mert híján leszel ott a szavaknak…
hol új árkot tölt a Bábeltorony,
hol tövig nyalódik a pálcika,
hol a körhintáról zajlik az örök-nagy vadászat,
ott hálunk mindnyájan: farkasok báránnyal.
Mert híján leszel akkor magadnak,
pedig te nem kívánod ezt,
sem a Kisjézust, ki akolból int be,
bár bírhatna magából magamban,
vagy híján leszek én is a sokaknak.
Nem veszem vérét, de tejét,
hogy beleszédül a kiskanál,
– egy csészényi halleluja a házi imatár.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.