Sír versek
Nem mondott el este lefekvés előtt egy imát
S másnap hazafelé, nem vette észre a platós Ifát.
Juliska gombapörköltje olyan jól sikerült,
hogy az asztal mellett a fél család kiterült.
Kirándulás közben érte szomorú vége,
rossz úton ment, s nem tudta, hol a barlang vége.
Gedeon bácsi ma oly vidám,
hogy ennek örömére meglátogatta őt egy villám.
Artúr volt a szafarik rémre,
ám puskája későn lőtt a 4 lábú prémre.
A kis Jeroszláv mindig sokat olvasott,
ám egy szép napon hátsófalit is kapott.
nem várta meg, míg zöld lett a lámpa
s a túloldal helyett ment a másvilágra.
Rossz gyógyszert vett be reggel a Sári,
de azóta reggel nem kell a piacra járni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.