Átölel, majd lassan megöl a magány.
S te eljöttél hozzám álmomban
S megfogtad a kezem
Kék ruhád megcsillant a holdfényben
Dönteni nem tudtál
S mattot adott a kockás múzsa
Eltemetve a táblán állókat örökre
Rossz lépés volt, nagyon rossz…
Ám, Marci popsiját bepantennel kenik.