Cafatokban tettek a melledre
én sebeimbe szívtam a tested
nyűszitve vontad lelkedre a lelkem
de nem tudhattad,hogy nem te szültél engem.
véred rámforrt,mint keresztre a fájdalom
de feloldozlak anyám,mert én vagyok a szánalom.
Létem áttetsző,elosonó,léha
ugye meg sem születtem
csak elmeséltél néha.-