öreg, ráncos lett az arcom,
mintha kicseréltek volna,
akár egy krumpli a napon
üresség van rajt bevakolva.
a tükrökben valami kiürül, tűnik alóla
nem marad a régi arcoknak, csak nyoma.
úgy van, mint a lényeg kitakart magva,
mint illúziók helyett a valóság maga.