Akkor mikor...
Mikor a világ ellened fordul,
Mikor a pengéd éle kicsorbul,
Mikor űznéd bánatod,
Mikor nem kapsz mást csak sajnálatot,
Mikor félsz a haláltól,
Mikor eltérsz a szabálytól,
Mikor széttép a magány,
Mikor megtalál a halál,
Mikor eltalált vad vagy,
Mikor a megérzés cserben hagy,
Mikor minden más,
Mikor a lélek halott már,
Akkor leszek gyilkosoddá.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.