Utolsó érzelem
Lehet szeretni, remélni és nevetni
Remélni, hogy szeret, ha nem, akkor feledni.
Ha neki játék ez a testi szerelem,
Ha elhagy és megcsal, akkor se feledem.
Ha megcsal és elhagy, majd szenvedek,
Magamnak mondom: csak egyet szeretek.
Hogy mennyire fáj, senkinek se mutatom,
Elengedlek, menj hát saját utadon.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.