Valamelyik gyereke vagyok, lóháton,
és hányszor megütötték, de fehér lovon
átugratva az összes vaskorláton mindenért
megfizetek. A harmadik kör végére (győztünk!)
lovamnak hátára növök, vagy kidöglik alólam,
a zsűritagok összesúgnak és megállapítják,
hogy világnézetem nem pont azonos, végül kizárnak,
és én cseppet sem lepődöm meg mindezen.