azt tervezem ha
andi felébred és
megkérdi hány óra
azt felelem reggel
hét és kezdjen ké-
szülődni kezdődik
a munkahét is így
csikarok ki belőle
megkönnyebült
sóhajt ha felébred
és rájön vasárnap es-
te van csak hacsak
nem alszik addig
mig a poénom besül
s valóban
szedelődzködhetünk