Szerelmes vilád
Szerelem angyala járja át a szívem
Gyönyörű terhemet ezer nyelven viszem
Mondanám "GJAKIM" vagy, hogy "I LOVE YOU"
Igaz érzéseim "KAMIPÉ", KAMAFTU"
A "LASKA" a "KIRG" az életérzés lényege
A "KäRLEK és "ELSKE" egy életvarázs képlete
Itt van az "AMOUR" és az olaz "AMORE"
És egy holt nyelv, de az érzés "AMARE"
A "HABIBI", a "JE T'AIME" a szívet csodákba fürdetik
Marad még a "LIEFHEBBEN" és az ICH LIBE DICH!
De ki tehet róla? Ámor vagy Cupidó?
Magyarul is szeretlek, ez nemcak egy libidó.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.