szitál a szív
csak darabokban eshet
át az ember
ott úgy ölelnek
hogy szinte mar
pedig csak ragaszkodás
egymásba égett test
pedig csak darabokban
estem át
csak üszkös
egymásba ragaszkodó
szinte ember
csak a részek
rendje szerint
hull át érzés
tátongó fájdalomszitán
pedig úgy ölel
hogy szinte már
ragaszkodó test
szinte üszkös ölelés
a tátongó egymás
válogat minket
szitál a szív