... szép, savanyú halálköltészetek ...
A jelek értelmezhetetlenek,
marhaságokat nyögnek a hullák,
szép, savanyú halálköltészetek
teszik még kerekebbé a nullát.
Hatvanhét meg még egy: számmisztika.
Fennkölt, kiábrándult abszurditás,
cinikusan néz a lét seggluka,
szarna, de a lét maga beszarás.
Sorakoznak az üres üvegek,
mire várnak, újabb kiivásra?
Egy felhőről a képükbe nevet
elszállt szeszük dekadenciája.
Még a görbe tükör is kettéhasad,
amint kimondatnak az örök szavak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.