A tiszadobi remete
Nemsoká túlélő táborba megyek,
Bár nem vagyok egy macsó fenegyerek,
Kifizetetlen számláim elől menekülök,
Nejem anyjára hagyom, megyek külön.
Úgy tervezem, egy hónapra állok remetének,
Hónapra veszem a kalapomat, zekémet,
Nem verem nagydobra utam Tiszadobra,
Tán csak megkíméli csónakom a Tisza fodra.
Bevetem magam egy eldugott zártkertbe,
Kertemet bokorfűzzel ültetem be,
Táplálékom kukacok lesznek, meg legyek,
Médianyilvánosság nélkül is megleszek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.