találkoztunk
napsugárnak hanyatlása
lángtenger az égbolton
hűvös szellő kavargása
tűnődés a régmúlton
szemétkosár teli gyomra
életet ment néhanap
egymás lángját csókkal oltva
kábán ülve hallgatag
sejtkatonák szalutálnak
testem zsoldja tiszteleg
célkeresztben háttal állva
centrifuga elmélet
lágy tollpárna földfelszínén
édesebb a vétkezés
setét csendes éjjeleken
egymás teste-étkezés
desszertet nyújt újra újra
ösztönöknek konyhája
lüktető hús olvad húsba
titkok nedves oltára
vihart kavar őrült ritmus
esőcsepp hull az éterbe
sóhaj után csodás kórus
találkoztunk az édenben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.