apa néha
azzal viccel
ha meghal
hamvasszák majd el
amikor az megvan
a továbbiakban neki megfelel
ha leöblítjük a wécén aznap reggel
tudom, ezt komolyan gondolja
azt nem tudom, tudja-e
tőlem kitelik, hogy meg is teszem vele
mert elhiszem, hogy ez volt a végakarata
és csak bízom benne
hogy a testnél a szellemet
valóban ennyivel többre tartja