az orromban elnyújtózott
a rámöregedett cigaretta-
szag és reggel észre-
vettem hogy a záró-
vonalat is átfestették
a hátamon kíméletlenül
szúrja a szemem minden
irányjelzés pedig az
indiánok imája föld kö-
rüli pályára állt elhatá-
roztam hogy ezentúl csak
rád gondolok de talán
igaza volt az öregúr-
nak hogy az öntöttvas
radiátorok tartósabbak