néha nagyon könnyű
kidőlni a víz alól
vagy csak nézni fölfelé
mint ítivel régen
a kishercegujjú nyarakon
láblógázva derékig a nyálban
biciklizni az égen
a holdon arccal a sárban
csontig feszülve ülve morogva
vagy jelzőket akasztani a horogra
hogy legyen kapás