A terrorizmus és a zsír
Elfogták a két közellenséget
a terrorizmust és a zsírt. Szépen
el is ítélték őket. Az előbbi száz
korbácsot kapott a sok bűnért
mit okozott, az utóbbit száműzték
mert keltette a bűntudatot.
Nosza a nép előkereste és deresre
is húzta volna, de csak volna mert
nem mondta senki nekik, hogy
bűnösük csak fejükben lakik.
Joggal nem bírtak az elvont
fogalommal. Feladták az ebadták
és a zsírt hajtották majd a végső
cseppig míg az egyik reszketni
nem kezdett. A hideg majd meg
vette és elment a kedve.
Aztán a másik dőlt ki,
lihegtek, dideregtek, egymásra
meredtek hogyan is lehettek
ily ostobák, hogy saját alkatrészüket
dobták ki végre majd a szemétre.
A Bíró szólt : látjátok kínotok magatok
alkotjátok és szenvedtek pupákok.
Konkrét dologból ne csináljatok
fantom félelmet, magatok pedig
ahogy vagytok szeressétek.
Ja és ne nyújtsatok be több ilyen
hülye kérelmet!
Ámen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.