Szertefoszló élményvilágom
sártengerébe süppedek.
Lassan megszűnik
a miheztartás végett.
Fél lábamra húzom
a pár zoknit. Zavar de
nem tudom miért.
Gyermekkori fánkok
ízének emléke
borotvaéles.
Egy kedves fiatalember
minden nap meglátogat.
A nevét nem tudom.
Úgy hívják mint engem.
Azt mondta.