színes lufik
valaki érzéseket próbál
összecsomózni álmában
gondolatai mint műanyag
poharak csúsznak egymásba
ha átöleli a saját vállát fogja
ha elengedi bűzlik
mint az aggyal kevert szív
hasad szét az álarc
míg a ki nem mondott szavak
odakint megfeketednek