El van siratva ez a fél év is.
A tenyészet (régi magam)
enyészetté lett
goromba- nyájas szavaink nyomán.
Most egyedül vagyok,
mindenki olyan messze van
de a legmesszebb én vagyok magamtól.
Pincében járok, és a kulcsot elhagyom,
minek is az, ha feljönni félek.
Itt lent jó- nincs bűn,
csak a patkányok
rágják kínjukban
a csöveket.
Azt hiszem, maholnap beállok közéjük.