ragacsolás
Lógok a nyálamon, lógok,
játszom e húron, ha forgok,
csillog a fényben e masni,
légybe ma kéne bemászni,
pengik a kirágott hullák,
„köszönjük néked e hálót,
jó volt, hogy rágtad a húsunk,
szellő, ha közöttünk hussan,
lenget e súlytalan bogban”
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.