Gúnyvers
Modern stylben írt - reményeim szerint maradandó - vers a Dokk olvasóinak
Vér, genny és szilárd ürülék
kitépett szemek és átvágott
torkok
a belem bokámra tekerem
fogam kirohad, szétporlanak a
csontok
kenyérre kenem az agyvelőm
és addig zabálok, míg jól-
lakok
nyelv nélkül üvöltök, s üszkös keze-
immel dögöket, hullákat halomba
rakok
rühösen őrjöngök a vers hullája
felett, s a ravatalánál kannibál
vagyok.
(Az esetleges rímekért
és ritmusért szíves elnézést kérek
minden olvasómtól. Versírás fennforgása esetén
ezeket nagyon nehéz mellőzni.
De ígérem: komolyan és őszintén
igyekezni fogok, és minden szembejövő
nagyon okostól
tanulok, tanulok.
Tanulok?? )
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.