A halálhal-áll
(A halálhal álla halak halála.)
Halálhal-áll alá hal állt.
Halott hal állt halálhal áll alá?
Ha áll halálhal-áll alá hal… álhalott?
Ha álhalott hal, állhatott halálhal-áll alá?
Álhalott hal… halála láthat ott halálhal-állat!
Hallod álhalott állat?- átható halál a hála!
Álhalott hal, lám, halálhal-áll alá halt,
halála hála, halála halk,
Lám, hal hál halk halálhal-áll alatt,
Halála - hála, halálhal-áll alá halt hal halála.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.