RESZELÕ
visszamegyek fát keresve
állítólag nem estem messze
egyáltalán alma vagyok?
a tejbegrízben kis gejzírek
apró felfakadó hólyagok
majd parányi plasztikhegyek
és kicsiny kráterek sora!
felületük a héjat cafatokra tépi
a nedvdús húst csak lehorzsolja
az öldöklő léontás nyomait
porladós száraz keksz itatja fel
feltöltve áttetsző völgyeket
elrejtve éles műanyagszirteket
elkészült a pempő - etetnek
megnősz tőle és a mikrovilág
borzalmai után megismered
a nagyot: az igazit
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.