mindennapok
attól, hogy szarral foglalkozom mindennap
- a macska alomból kell kipakolni, hogy élhető
atmoszféra uralkodhasson a lakásban – valahogy
átkerült az excrementum, egy másik kategóriába
halmazba, megítélés alá
mindennap ott táncol a szemem előtt a lapáton
hajítom az öblítős kanálison át(11.), val’sz’eg a
dunába. nem azt mondom, hogy megkedveltem
de kiveszett tőle az undor-érzés, tárgyilagossá
vált, objektívvé bizonyos szögből ezáltal a szarral
a viszonyom. pofon egyszerű:
ezt a mentalítást, ha mindenki átültetné(we are the
robots*) vagy, ha csak én, a mindennapokba és
nem emocionális, morális szempont alapján ítélné
amivel találkozik, hű…
volt egy szabolcs nevű haverom valamikor, nyomorék
becenévvel, neki mondtuk gyakran
’álmodik a nyomorék’
na az volt ilyen, mint ez a fenti ötlet
hülyeség, túl bonyolult, kivitelezhetetlen
kieg.: szándékosan használom rendszeresen
az ítél igét . mindennap mindnyájan
rendszeresen használjuk
*
krafwerk
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.