Ajándék
Lelkemben a fény, távol már a sötét
Nagyobbnak látom a barátaim körét
Velem ünnepelnek, vígadnak, hogy élek
Messze utaznak már a szomorú képek
Köszönöm, hogy élek, reám süt a fényed
Pozitív irányban hatott rám a lényed
Ajándék az, hogy most is itt vagy velem
Ajándék az, hogy most is fogod kezem
Sokat éltem, de sohasem volt ünnep
Ezek a napok gyorsan tovatűnnek
És most mégis megváltozott létem
Veled égy más dimenzióba léptem
Adtál nekem erőt, egy ajándékot
Az idővel szemben egy kis haladékot
Addig éljem szépen az életemet
Míg ez a vidám élet el nem temet
Ajándék nekem a mostani életem
Ajándék, mert csak Tőled kérhetem
Mert nincs más, kit így szeretek
Kit igazán el sosem feledek
A bennem nyugvó szeretet így beérett
Életem a vidámság napjaiba lépett
Az árnyékvilágban, hol eddig éltem
Semmit nem tettem, mert mindig féltem
Most már teszek, mert kezed fogja kezem
Veled együtt lenni, ezt diktálja eszem
Tudom, hogy benned is meg van a szándék
És nekem Te vagy a legszebb AJÁNDÉK!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Szavaink nyárezüstben (Budapest, 2006.)
Kiadó: Accordia