Poetica licentia
A Félelemből ittak őseim,
ma bennem csörgedez,
átkúszik agyam lőrésein,
megmar, a velőig sebez.
Száz foga mardos itt a létnek,
száz fejű, rühes bakók,
sötétlelkű Fogfehérek,
félek lesznek még láthatók.
Hormonhordák sápadt sejtszüzekre
csorgatják nyálukat,
freudi démonok na persze…
(kéjsóvárgó egy társulat)
Ugyan kértem már reggeltől
a hóka, szárnyszegett gebét,
írjuk együtt félelemből
a félelem költészetét
de Pegazus, bár nem vártam
ma is szemem közé köpött,
így finoman, cizelláltan
rúgom seggbe az ördögöt!
2007.03.30
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.