is
Ne csak mindig a bokahúzódást,
Ne feszegessük az ínszalagokat.
Hagyjuk a szembe ment füstöt végre,
Meg a lekésett buszokat, órákat.
Ne nyomkodjuk a test utálatosan
Duzzadó pontjait, meg a pattanásokat,
És felejtsük már el, könyörgöm,
Felejtsük el a pirulást, dadogást,
A feszélyezően hangos szellentéseket.
Ne gyullasszunk mandulát, oly egál nem?
Pláne a popcornszag, az üres cigarettás
doboz, az érintkezési hibás
fülhallgató, meg a háromszori lehajlás
után is felvehetetlen söralátét.
Mocskos röhej.
Minek csokoládét kívántatni esti,
Lámpafénnyel belakott szobákban,
Aztán tablettával csillapítani
A balhátsó éktelen lüktetéseit?
Önsorsrontó pornót nézetni vele,
Vagy ha ott a lány…mindegy, mondtam
Hagyjuk a pirulást. Emberként
Büntess. Ennyi.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.