A J. nevû szerver
F. ingyen-SMS-t küld, a telefon a neve helyett egy honlap címét írja ki. Tudatalattimra küldözgeti MMS-eit, elvesztve nevét, küldi e-mailben arcait a J. nevű szerverről, része csak a másik nőnek, aki úgy fonja be a világot, mint az internet, modernebb, mint bármi, amit ember alkotott, és ősibb, mint a világegyetem, aki bárhol, bárkiben jelen lehet már origóját vesztve, székhelye minden gyengéd pillantás, gyilkos szó, érzékiség, erény. Instant emlékeimből készült álmaimat kavargatom egy kávéházban, ahol, mint Szindbádot minden kikötőben, várt egy nő, és fojtogat a nyakamban lógó medalionnal, amelyben J. arcmása lapul.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Parnasszus, 2006/ 1
Kötetben: Ingajárat a valóságba (Budapest, 2006)
Kiadó: FISZ-Napkút Kiadó