Üzenet
Reszket a világnak ereje
széttépi lelkem
tüskés ütközete
nem tudom a szöveget
lyukas lett agyam rostja
magot sem hint senki
a szántott földbe
mi fogadja
földgolyó te nedves
hatalmas reszketsz
mivégre tett belém valaki
parazsat ha plántálni nem tudom
kiüresedett önmagamat
fázik minden inam
izmom szakad gatyám
senki vagyok és semmi
kóc borít be és
alvadt halotti tor
kiáltanék de nem tudok
bevarrták számat
lusta angyalok
fed a vég oszló lehelete
minek vagyok én mondd
kinek az üzenete?!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-01-28 05:45:00
Utolsó módosítás ideje: 2019-01-28 05:45:00