Tagadás (régebbi versem verziója)
Sziklaszilárdnak tűnt hitem elhagyott,
pedig egykor felépített, összerakott.
De rám talált a kételkedés,
földhöz csapott a felismerés:
hiába imám, süket fülekre talált.
Eladom hát lelkem, a mély magába ránt.
Lelkiismeretem nincs többé, oda.
Nincs gondviselés, nincsen csoda.
Nincs menekvés, régi a nóta:
Istennel istentelenül élünk évezredek óta.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-08-14 22:05:08
Utolsó módosítás ideje: 2024-08-14 22:05:08