Agónia
Az est bánatos fegyverszünet.
Elhagy már az erő is, s nehéz
pihennem , hiába próbálom.
Mögöttem álom, s két száraz kéz
támaszt a tükörnek . Valóság !
Hányinger ? Hány inger lesz ma még ?
Nyitott sebed vétked, szégyened !
Bűnöd … Szerelem hamuja ég !
Mit képzeltél ? Hogy menekülhetsz ?
Ordíbálj ! Lázadj ! Szólítsd az Istent !
Sírd ki szemed ! Sírj mint Attila !
Légy erős ! Vagy bánjál meg mindent !
Old meg csak magad ! Vegyél fegyvert
a kezedbe ! Ölj vagy megölnek
téged is ! Majd bánjál meg mindent !
Bánjál meg mindent … Maradj bűnös !
Vagy
Hallgass és örülj, hogy szeretnek !
Hallgass és örülj, ha szeretnek …
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.