szeretõnek lenni
2007 02 10 11:01
ma reggelre nem tudom mi lett velem
kiesik a kanál kezemből
nézem mi lehet az
s megijedek saját kezeimtől
én még sohasem voltam szerető
lehetek-e ebben is
megmaradhatok-e velem is
s meg kell-e közben tanulnom hazudni
taníts meg hogyan kell szeretőnek lenni
s úgy teszek mindent
lépésről-lépésre
már régen azóta
s ki hinné hogy csak néhány napja
nem kérdezek istent sorsot
hiszen Te tudod
de vajon tényleg te vagy-e az
s nem csupán képzeletem
s mi van ha minden csak játék
velem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.