éjszakai
vérző fejjel térdelek
a betonon
ez trauma lesz
gondolom
vért szipogva
előre dőlve
mikor hátra kéne
de az ingem minek menjen
pocsékba ezért
szar ez ahogy van
csak az éjszakait akartam elérni
ért annyit?
fél órát kell várni
részeg dölöngélésben
ha elmegy
már mindegy
itt hagyott
a legnagyobb gond
- ne menj, ugye
nem ajtócsapódást hallok?
elkorcsosult
vérmocska ruhám fölött
egyensúlyozott
elment
bámultam
majd elhúztam végig
ruhaujjam arcomon
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.