ballada lepkével és sebbel
kezembe veszem ezt a lepkét
rámsuttog szárnya egy kelepcét
két csapás közt szirmokat vérez
s filmeket vetít a zenéhez
libegő út repül a lepke
egyenes nem lesz már a repte
várlak már picim hadd jőjjek én
gazdaggá teszlek leszek szegény
vérzik a hold ezüst fényeket
mosolyokat vérzek én neked
nem láttál sirni jaj jaj nekem
véreznél is de nem engedem
vizet fogtam kevertem szirmot
elrothadt de nem kell leírnod
néhányunk amit ad sose kell
néhányunk amit ad sose kell
2007. január 12., Oronó
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.