Ha megtehetném
Kutya lennék
Végleg
Mely béget
S ugrik egy -egy
Füttyre, szóra
Érted
Hű testőrödként
S a holdtöltét
Megugatnám
Minden éjjel
S eljátszanám
Birka módra
Bambán
E szerepet
De nem lehetek
Birkád, ebed
Vágyad
Az állat
Emberi lényt
Nem élhet meg
Nálad
Kény és kedv szerint
Ha kezed int
Vagy csontot ád
A vackába
Bujik sután
Mert fél, retteg
Kutyád
Hogy szereted