Csík Mihály
Elmegyek
Elmegyek
Elmegyek, sírva távozom,
Búcsúzom a nyártól!
Elmegyek, vigaszt keresek,
A múló világtól!
Szeretek valakit,
Szerelmes vagyok!
Érzem az életem,
Csak neki adom!
Mit ér a szerelem,
Az éj viharában,
Szerelmes szívem,
A világ zajában!
Szabad e szeretni,
Világot feledni?
Bút eltemetni,
Örömet szeretni?
Megtanultam én már,
Élni az életem!
Most tanulom tőled,
Szívem, hogy szeret!
Észre veszem rajtad,
Minden titkos álmod!
Azt kívánom neked,
Legyek boldogságod!
Megtanítottál,
Szívből szeretni,
A boldogságot is,
Egymásból kell venni!
Szeretlek is nagyon,
Hisz az enyém vagy!
Szerelmes a szívem,
Mely soha el nem hagy!
Mondhatom, hogy kevés,
Nekem e nagyvilág!
Nem igaz az úgysem,
Hisz az enyém, a legszebb virág!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.
|
|
|