Új Év
Új Év
Újév, tán új világ?
Ki tudja, mi vár majd ránk!
Elmúlt egy év.
Kinek örömökkel telt el,
Ám vannak, kiknek
Szívét bánat, szomorúság lepte el!
Bízzunk, mert vagyunk,
Emberek lettünk,
Van lelkünk, s érzelmes szívünk!
Bízzunk egy szebb világban,
Bízzunk egymásban!
Bízzunk a földi mennyországban!
A nagy keleti bölcsek, egyre csak azt mondják,
Az emberek a sorsuk, maguk igazítják!
Hát ez legyen szem előtt, mindenek előtt,
Így kezdjük az évet, s kívánom szívemből,
Boldog legyen mindenki itt ezen a földön!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.