Felállva orvosi székbõl
1.
ó Halál, te mindig
igazságos lándzsás!
ma kiütötted a fogam, mert
már nem érdemeltem meg!
szúrj csak! borítsd ránk
hálócsapdád, mit felhízott
változásnak érzünk,
hiszen a nekibuzdulásra kiengedsz
mintha győzhetnénk!
2.
hellén szerkesztőnél makedón fiú.
vitatkoznak. egy kultúrérvet
az ifjú nem győz követni.
ám a szerkesztőt ekkor köhögés
rázza meg és ez megcáfol
mindent!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: , Somogy 198
Kötetben: A Paráznabillegetõ (Budapest, 2007)
Kiadó: Aguamédia Bt.