Vágyak Vágyak
Vágyak Vágyak
Érzem a vágyat, érzem gondolatban,
Újra látlak, ölelő karomban!
Mint viharos tenger hullámai,
Úgy törnek rám, újra vágyaim!
Újra érzem a bizsergést,
Minden idegszálam téged kér!
Nincs már szabad gondolatom,
A vágyaim, foglya vagyok!
Ereimben, vérem tüzesen éget,
Vágyaimban látlak, újra téged!
Orromban érzem bőröd illatát,
Fülemmel hallom, angyalom dalát!
Te vagy a vágyam, megtestesítője,
Szívemnek, lelkemnek, megmenekítője!
Te vagy a teremtője, az örömteli vágynak,
Egész életemben, csak téged várlak!
Várlak szerelemmel, hittel, boldogsággal,
Várlak angyalom, hogy teljesüljön vágyam!
Tudom, hogy majd egyszer, szép nap köszön miránk,
Amikor majd, végre, miénk lesz a világ!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.